Uitdeuken zonder spuiten

Of het nu gaat om hagelschade die plotseling toeslaat, transportschade die zich tijdens het leveringsproces voordoet, of de ongelukkige vandalisme- en parkeerdeuken die onvermijdelijk lijken te zijn, ik sta voor je klaar. Met jarenlange ervaring op het gebied van uitdeuken zonder spuiten, ben ik gespecialiseerd in het vakkundig restylen van deuken zonder enige lakschade achter te laten. Jouw voertuig verdient de beste zorg, en met mijn expertise zorg ik ervoor dat het weer in topconditie wordt gebracht. Je kunt op mij vertrouwen voor professioneel en betrouwbaar deukherstel.

Wat is uitdeuken zonder spuiten

De techniek die ik hanteer berust op een uitmuntende hand-oog coördinatie, waarbij ik gebruik maak van speciaal ontworpen uitdeukgereedschap om de plaat zonder enige lakschade terug te brengen naar zijn oorspronkelijke vorm. Bovendien maak ik gebruik van de nieuwste lijmtechnieken om bijvoorbeeld deuken uit dubbele plaatdelen zoals dakstijlen te verwijderen. Daarnaast kan ik met behulp van een inductie PDR machine ook de plaat in zijn originele vorm herstellen. Met deze geavanceerde technieken en methoden zorg ik ervoor dat jouw voertuig weer in perfecte staat wordt gebracht, zonder zichtbare sporen van deuken of beschadigingen.

Voor kleine en grotere deuken

Vaak wordt als richtlijn gehanteerd dat onbeschadigde deuken tot 3 cm grootte in aanmerking komen voor herstel, maar in veel gevallen kunnen zelfs grotere deuken onzichtbaar worden hersteld. Neem gerust een kijkje op onze resultatenpagina voor enkele voorbeelden van succesvolle reparaties. Je kunt ook foto's van de schade naar mij sturen via WhatsApp op (+31) 06 52038740. Op basis van deze foto's kan ik in de meeste gevallen beoordelen of uitdeuken zonder spuiten mogelijk is. Ik sta klaar om je te helpen jouw voertuig weer in optimale staat te brengen. 

Voordelen van restylen

  • Geen risico op structuur-, kleur- of glansverschil, de originele fabriekslak blijft intact.
  • Voordeliger dan traditioneel auto uitdeuken
  • Korte reparatietijd
  • Milieuvriendelijke reparatie
  • Minimaal de- en montagewerk (indien nodig door mij verzorgd)
  • Kosten kleine reparaties veelal lager dan eigen risico (geen no-claimkorting verlies)